Expert platform

Meld je nu aan en mail met de experts via onderstaande buttons op 8 oktober 2020.

Hoofdpartners

Een sociale kredietverstrekker voor ondernemers? Dat zijn wij! Bij Qredits zijn we er niet om zelf winst te maken, maar om jou winst te laten maken. Je kunt bij ons terecht voor zakelijk krediet van €1.500 tot €250.000. En in deze tijden bieden we een corona-overbruggingskrediet aan tegen gunstige voorwaarden. Maar ook voor coaching, trainingen en handige tools ben je bij ons aan het juiste adres. Vragen over krediet, je plan of coaching, onze adviseur Marnix helpt je graag verder op het expertplatform.

Wil je als ondernemer ook niet langer wachten op jouw geld?
Wij zijn Voldaan dé factuurovernemers en wij nemen jouw (B-to-B) factuur binnen één dag over.
Dat doen wij met goed fatsoen. Snel, eerlijk. Zoals het hoort. Vragen over factoring stel je hier aan Sven Oppers.


Netwerkpartner

Stichting ONL voor Ondernemers is dé ondernemersorganisatie van Nederland en heeft maar één belang:
de stem van ondernemers laten horen. Het ondernemerschap moet namelijk aantrekkelijker worden.
Over meer dan 75 onderwerpen, van het verminderen van regeldruk tot aan het vereenvoudigen van het belastingstelsel,
nemen wij het in politiek Den Haag op voor de MKB-ondernemer. Ondernemers bepalen daarbij onze agenda, ONL onderneemt actie.
Doe ook mee, zo kunnen wij samen Nederland ondernemender maken. Vragen over ondernemerschap stel je aan Bas Grashof, beleidsmedewerker bij ONL voor Ondernemers.


Kennispartner premium

Stichting MKB Financiering (SMF) is een onafhankelijke organisatie die er naar streeft een bijdrage te leveren aan de
professionalisering van de (alternatieve) financieringssector met als doel: Het voor ondernemers verbeteren van de toegang tot financiering.
Speerpunten van SMF zijn:
– Het vergroten van kennis van ondernemers op het gebied van alternatieve financiering
– Faciliteren educatie van financieel adviseurs
– Introductie gedragscode voor geldverstrekkers en adviseurs
– Onderzoek naar en informatieverstrekking over de ontwikkelingen in de sector
In 2019 heeft SMF het keurmerk “Erkend MKB Financier” geïntroduceerd. Inmiddels zijn meer dan 10 geldverstrekkers erkend.
In 2020 volgt de introductie van een keurmerk voor financieringsadviseurs. Vragen over financiering stel je hier aan Fons Huijgens.

KVK biedt informatie, voorlichting en ondersteuning aan ondernemers bij de belangrijke thema’s op ondernemersgebied. Onze wettelijke taken zijn gericht op het registreren, informeren en adviseren van ondernemers. KVK werkt voor ondernemers. Op basis van hun behoeften ontwikkelen en leveren we onze informatie- en adviesdiensten om hen te ondersteunen. Dit doen we vanuit onze expertise, onderzoeksdata en met het Handelsregister als belangrijke bron.Heb je vragen aan de KVK? Stel ze aan Monique Czarnecki.


Kennispartners regulier

Zelf het antwoord vinden op al jouw financieringsvragen en vervolgens zelf de juiste keuze maken
is best lastig in die grote vijver van geldverstrekkers. En hoe specifieker jouw investeringsdoel, hoe meer keuze je hebt naast de reguliere geldverstrekkers.
Onze onafhankelijke adviseurs zoeken voor jou de beste oplossing en krijg je eenvoudig, snel en succesvol toegang tot alle mogelijke financieringen.
Wil je weten hoe wij dat doen en hoe je veel tijd bespaart wanneer je kiest voor een bedrijfsfinanciering via Financieringsgilde?
Stel je vragen aan Edwin Struik op het expertplatform of maak een vrijblijvende afspraak op www.financieringsgilde.nl/afspraak 

Ondernemers werken dagelijks aan hun droom. NL Investeert zorgt voor de financiering die daarbij past.
Ben je ondernemer en op zoek naar financiering? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze ruim 50 financieringspartners én een eigen platform met private investeerders komen we tot de best passende oplossing.
Je wordt volledig ontzorgd. Meer weten? Vraag het regiodirecteur Stefan Alink.


Partners

Je wilt vooruit met jouw bedrijf. Je ziet kansen en bent overtuigd van de mogelijkheden. Maar, om te investeren is geld nodig.
Credion realiseert bedrijfs- & vastgoedfinancieringen. Of het nu gaat om uitbreiding, werkkapitaal, het selecteren van de beste passende geldverstrekker of de beste condities. Het kan met Credion. Met toegang tot ruim 90 bronnen van geld, zijn wij in staat meer financieringsoplossingen te realiseren. Credion is proactief en biedt financieringsoplossingen waar je als ondernemer wellicht niet aan hebt gedacht. Vragen over financieringszaken stel je hier aan Manager Operations Edwin ten Cate.

Collin Crowdfund is het grootste crowdfundingplatform in Nederland voor zakelijke financieringen.
Niet alleen financiering, maar ook de marketing power, ambassadeurs, publiciteit en begeleiding door een professionele
Crowdfund Coach helpen ondernemers te groeien. De vele investeerders van Collin zorgen gemiddeld binnen enkele uren
voor funding van financieringen tussen de € 25.000 en € 2.500.000. Wordt je groei belemmerd door gebrek aan financiering?
Kom vrijblijvend je investeringsplannen toetsen bij onze Crowdfund Coach Martin Laurijssen. Collin Crowdfund biedt ondernemers ruimte via serieuze investeerders!